055 - 30 34 222

Reviews

Wij zijn blij met onze klanten, zij zijn blij met ons! Hieronder ziet u wat ze over ons schrijven op beoordelingswebsite KlantenVertellen.nl.

 • Sandra uit Herpen
  8,7
  Samen met mijn dochter een auto bij jullie gekocht. Echt super service en ontzettend vriendelijke mensen

 • Koos uit Amsterdam
  8,3
  Ik heb goede ervaringen met Frans Wientjes. Het bedrijf oogt professioneel en is erg klantvriendelijk. Het bloemetje en de kaart met foto op mijn huisadres was ook erg attent!

 • Maudy uit Amersfoort
  9
  In augustus een prachtig autootje gekocht. Goede service, vertrouwd en ik raad het zeker mensen aan om daar te gaan kijken bij het zoeken naar een auto.

 • frank uit naarden
  10
  professioneel, vriendelijk, transparant en gericht op service & kwaliteit

 • A uit Apeldoorn
  9,3
  We waren op zoek naar een grotere auto. De verkoper stelde ons een Toyota Avensis voor omdat we zelf ook al een Toyota reden.

  De auto was onder ons budget en we hielden er dus ook nog geld aan over. Voor onze oude auto hebben we ook nog een goed bedrag gekregen.

  Er waren nog een paar kleine mankementjes, maar deze hebben we besproken en zijn opgelost voordat we de auto daadwerkelijk kochten.

  Al met al zeer goede service, eerlijkheid en oprechtheid.

  Wij waren zeer tevreden en blij met onze (nieuwe) auto. En de mooie bos bloemen natuurlijk. :-)

 • Esther uit Rossum
  10
  Gisteren een mooie Toyota RAV4 gekocht,super blij mee. Hebben de auto gelijk meegenomen. Tot mijn verbazing werd er vandaag een prachtig boeket bloemen bezorgd door team Frans Wijntjes!!! Super bedankt,ook nogmaals voor de goede service!

 • Hessel uit Apeldoorn
  9
  netjes geholpen,nemen de tijd voor uitleg over de werking van alle snufjes in de nieuw gekochte auto. Goede deal gemaakt.

 • André uit Renkum
  8,3
  We waren op zoek naar een goede Volvo XC70 als opvolger van de V70 die inmiddels 15 jaar oud was en ruim vier ton op de teller. We zochten een auto waarvan de historie duidelijk was en het onderhoud aantoonbaar. We zijn bij dit bedrijf goed geholpen en heel prettig begeleid en zijn trots dat we hier een geweldige auto hebben gekocht.

 • Patrick uit Warnsveld
  8
  Het is een zeer vriendelijke klantgericht autobedrijf goede service

 • Monique uit Apeldoorn
  9,3
  Tja, wat doe je als de vorige auto zo goed is bevallen? Uiteraard ga je dan terug. Wederom een warm onthaal en deskundige hulp. Blij met weer een voltreffer!

 • Monique uit Apeldoorn
  9,3
  Ik ben hier voor het eerst geweest, en heb dit als zeer prettig ervaren. Dit bedrijf denkt met de mensen mee en zoekt naar oplossingen wanneer dat nodig mocht zijn.Het personeel is zakelijk en maar ook heel menselijk ingesteld.
  Erg vriendelijk bedrijf, en het belangrijkste is dat dit een bedrijf is die heel veel vertrouwen uitstraalt, en dat blijkt ook helemaal te kloppen!


 • Jan en Jannie uit Dalfsen
  8,3
  Op deze (splinter)nieuwe locatie een mooie occasion gekocht; een Ford C-max. We waren al een tijdje aan het zoeken, maar.. deze is het geworden! Misschien mede door de vriendelijkheid en transparantie van de medewerkers. We wensen Wientjes en team succes in de toekomst.

 • Math uit Horn
  9
  Wat een heerlijke medewerker zijn het bij Frans wieltjes niets is te veel en je wordt er warm ontvangen of het familie is zo vertrouwd voelt het.
  De auto is nog beter dan wat ik er van had gedacht super gaaf en storingsvrij.
  Ze denken en voelen met je mee en het alle geduld mooie afhandeling met een grote bos bloemen en achteraf nog een mooie foto's.
  Verbazend dat na een half jaar nog een contact wordt opgenomen om te vragen of we ook echt te vrede zijn. Kan me geen enkel garage bedenken die hier zoveel moeite voor doet.
  Extra dank voor verkoper Wilko we komen zeker nog eens terug,wij zijn zéér benieuwd naar de nieuwe showroom. Gr M&M

 • Dhr./mevr. uit
  1
  Audi A5 cabrio gekocht, de koppeling is kapot gegaan na 549 km. De schade is € 1550,- en ik heb geen enkele tegemoetkoming ontvangen. Schandalig om een auto van € 18000,- zo af te leveren en bij problemen niet thuis geven. Zo hoor je niet met klanten om te gaan.

  Opmerkelijk is dat Dhr. Barendregt uit Rotterdam vergeet te vermelden dat hij in plaats van onderhoud en garantie duidelijk (in goed overleg) heeft gekozen voor de meeneemprijs en een korting van €2450,-. Daarbij heeft hij de auto direct mee genomen op basis als gezien en bereden. Ongebruikelijk is bij ons (en bij ieder ander bedrijf / dealer) dat je de auto voor reparatie aanbiedt bij derden zonder overleg met ons. In dit geval waar garantie niet van toepassing is willen wij zeker vooraf geïnformeerd worden om eventuele kosten in de hand te houden. Echter hebben wij niets van Dhr. Barendregt vernomen. Aangenomen mag worden dat een auto met 169.000 kilometer, niet nieuw is. Zo ook de koppeling wat een slijtage deel betreft.
 • Wout uit Woutbeelen@gmail.com
  10
  Na een eerste prettige kennismaking en een spontaan aangeboden proefrit was het wel duidelijk ,dit is een autobedrijf die doet wat ze zeggen!
  Alles klopt ,de aflevering was alsof je een Rolls Royce kwam afhalen echt heel leuk vandaag nog een leuke kaart gehad met foto van de aflevering ,nog nooit meegemaakt 👍

 • Dhr./mevr. uit
  7,7
  prima

 • Youssef uit Arnhem
  8
  Een fijne bejegening, goede service, denken goed mee. Fijn gevoel om hier een auto te kopen.

 • wesley uit zoetermeer
  7,7
  Vandaag mijn auto opgehaald en ben echt tevreden over de service. Hier kunnen de meeste auto bedrijven wel wat van leren netjes geholpen kom zeker weer langs als ik weer naar een auto ga kijken. Was het ritje uit Zoetermeer zeker waard.

 • Pieter uit
  9,7
  Op internet vonden wij een A3 Sportback met een mooie lage kilometerstand.. van te voren gebeld en vriendelijk te woord gestaan, verkoper vertelde waar die in onderhoud was geweest en dat hij aantoonbaar 1 eigenaar heeft gehad. Advertentie was een "meeneemprijs" wat inhoud dat je geen garantie krijgt, maar aangezien we toch niet om de hoek wonen en de bekende historie hadden wij een goed gevoel erbij, dus 1,5 uur in de auto. Aangekomen werden we zeer welkom ontvangen, de auto stond buiten klaar en we mochten de auto uitgebreid proberen... onderhandeling verliep vlot en soepel, erg prettig ervaren. Transparant en zonder gedoe.
  Bij aflevering mooie bos bloemen en krasje waar we het niet eens over gehad hadden, hadden ze weg gepolijst... hoeft niet, toch gedaan! Dikke pluim voor Frans Wientjes en zijn team! In de toekomst zouden we hier graag weer komen.

 • Diana uit Wehl
  8
  Wat ik belangrijk vind als klant? Dat een bedrijf de tijd neemt voor mij, want een auto koop ik niet iedere dag en is daarbij een flinke investering. Ik ben bijzonder vriendelijk geholpen door Wilko. Hij nam de tijd, reed mee met de proefrit en had een ontspannen en persoonlijke houding. Natuurlijk kwam ik voor die mooie auto, maar de manier waarop ik ben geholpen is net het zetje geweest om tot aankoop over te gaan.

 • Dhr./mevr. uit
  1
  We voelen ons opgelicht. Auto met een afgeplakt motor storingslampje gekocht. Hier kwamen wij achter bij de APK waar de auto niet meer door heen komt. Ze willen hier niks aan doen.

  Hoewel het e-mailadres van dit bericht bij ons onbekend is, zal het hier om de aankoop van de heer Neuber gaan van 5 November 2016. Als reactie op dit bericht vinden wij het vervelend te moeten vernemen hoe wij hier worden neergezet. Dit terwijl de heer Neuber bij ons is weggegaan in tevredenheid nadat wij hem terzijde hadden gestaan in een oplossing met het probleem. Dit een half jaar na aankoop. Het betreft een Suzuki Swift van 8 jaar oud, bij ons door inruil verkregen en door de heer Neuber gekocht op handelsbasis, zonder garantie met een hoge korting. Bij ons is gebruikelijk dat 24 uur na aflevering alsnog garantie kan worden afgesloten. Opmerkelijk is dat deze negatieve reactie wordt geschreven door "Meneer Anoniem" maar niet door de heer Neuber zelf. Soms zijn er mensen die willen gokken, niet winnen, vervolgens veronderstellen dat de spelregels niet deugen. Lampjes afplakken of verwijderen en/of onwaarheden verkopen doen wij niet. Gelukkig is dit ook te lezen uit andere recensies. Desondanks is Frans Wientjes Auto's geïnteresseerd in de boosheid van de heer Neuber daar wij gewoon zijn onze afspraken ten alle tijde na te komen. Kortom jammer! Daar dit soort reacties niet ons doel is. Frans Wientjes is geïnteresseerd in een gesprek met de koper in kwestie.
 • Marcello uit Arnhem
  8,7
  Zeer klantvriendelijk, goed ontvangen, leuke gesprekken gehad goede deal met WILCO afgesloten. Thuis nog een bos bloemen gehad een mooie foto met familie en onze oude en nieuwe auto erop. Echt een aanrader. Over een paar jaar zien jullie ons weer terug voor een nieuwe auto. Bedankt voor alles WILCO van Werven en collega's.


 • Wessel uit Zelhem
  8
  Wij zijn nog niet eerder bij een auto bedrijf zo vriendelijk en gastvrij onthaald dan bij de fam. Wientjes.!!!!

 • Rob uit Wierden
  6,5
  We werden bijzonder hartelijk ontvangen en na enig handelen over en weer was de deal relatief snel gesloten. We hebben niet gekozen voor Bovag garantie, vonden we te duur. Daarom gekozen voor 6 maand Trust garantie, dit is zonder onderhoudsbeurt bij aflevering. Bij aflevering ziet de auto er keurig uit en alles is netjes geregeld volgens afspraak en nieuwe matten worden nog na gestuurd. Dan valt het wel tegen dat de volgende dag al blijkt dat de auto een beurt nodig heeft. Zeuren we verder niet over, is het risico om niet te kiezen voor Bovag. Maar vindt niet dat dit zo snel hoort te gebeuren.

 • K J uit Raalte
  8,5
  Professioneel bedrijf. We werden op een oprechte en zeer plezierige manier geholpen. We kregen ruim de tijd om een proefrit te maken. Na overleg en op aanraden van Wilko, zijn we zelfs met de beoogde auto langs onze eigen garage gereden voor een deskundig oordeel van onze garagehouder (Gerard Vulink, Raalte)

  We hebben bij Frans Wientjes geen enkele druk ervaren om snel te moeten beslissen. De vragen die we hadden werden eerlijk en allemaal beantwoord. Bovendien werd onze inruilauto niet " afgekraakt" om de inruilprijs te drukken, maar werd er fair overlegd wat een reële inruilprijs zou mogen zijn.

  Wij hebben ervaren dat ze bij Frans Wientjes echt willen dat jij als klant heel bewust ZELF kiest voor de auto die jij wilt. Dus absoluut geen verkoop praatjes, maar oprechte hulp bij het maken van jou keuze.

  Kortom; goede kerels, vakkundig, eerlijk, plezierig en zeer klantgericht. Een goed bedrijf, een aanrader

  KJ van der Weide


 • Wim en Edith uit Deventer
  9
  Bijzonder fijn geholpen bij de aankoop van een andere tweedehands auto.
  Luisteren naar je wensen en zoeken de auto die bij past.
  Fijn bedrijf, een aanrader!

 • Selma uit Culemborg
  10
  Wij zijn super tevreden over dit bedrijf, ECHT TOP!!!!

  Bij aankomst werden hartelijk ontvangen door Wilko van Werven. Heel klantvriendelijk geholpen en hij heeft echt de tijd genomen voor al ons vragen. Ook de andere medewerkers van het bedrijf waren erg vriendelijk. Wij hadden de auto bezichtigd en mochten daarna ook een proefrit maken. Erg tevreden met onze nieuwe auto!!! Ook het contact na onze aanschaf van de auto blijft professioneel!! Ik raad iedereen aan om zeker eens te gaan kijken. Zeer klantvriendelijk, betrouwbaar en erg vertrouwelijk. Ik lees hier veel dat er mensen van ver kwamen. Wij moesten ook van ver komen maar echt de moeite waard.

 • John uit ZEIST
  10
  Week geleden via Marktplaats een inruilauto gezien uit 1999 met weinig kms. (142000) voor 500 euro met een APK tot nov. Afspraak gemaakt met Wilco. Ondanks dat hier auto's way above my league (duizenden euro's) worden verkocht werd ik geholpen alsof ik 1 van de hogere prijsklasse auto's kocht. Echt een gezellige en goede kerel die Wilco. De auto zelf zag er een ondanks een deukje en wat krasjes nog erg goed uit en interieur al helemaal. Tijdens rijden voel je gwn dat de auto nog echt niet echt ingereden is. Hij rijdt heerlijk. Was helemaal blij. Helaas na proefrit testte ik nog even het een en ander en helaas bleken de electrische voorramen niet (goed) te werken. Op dat moment kon ik helaas niets van de prijs af praten. Aangegeven dat ik het morgen laat weten (wilde even nagaan wat de kosten worden) De volgende dag aan Wilco laten weten dat het hem niet gaat worden. Wilco gunde mij de auto en had al met zijn werkgever Frans gesproken. Wilco vroeg me wat de auto me waard is. Ik gaf aan 250 en Wilco zei: John het is je gegund! Kom je morgen de auto halen!! WAUW!

  Dank je wel Wilco! Dank je wel Frans Wientjes.
  Ik geniet samen met met kids van ontzettend veel rijplezier!

 • Pim uit Wilp
  9
  Super geholpen. Na het vinden van "onze auto" contact gehad met Wilko van Werven. Hij heeft ons prima geholpen met het innemen van onze oude auto en de verkoop van de nieuwe. Prima bedrijf, winkel en aanbod met een eerlijk advies.

 • Dhr./mevr. uit
  7,7
  Goed Autobedrijf met mooie kwaliteitsauto's. Prettige dienstverlening, redelijk deskundig, oplossingsgericht en vriendelijk.
  Prijzen zijn wel redelijk hoog, en bij aflevering is een grote beurt geen standaard, ook niet bij betaalde afleverkosten.


 • Marcel uit Deventer
  9
  Prima bedrijf om zaken mee te doen. Goede auto gekocht, duidelijke afspraken, enthousiaste mwensen die hun vak verstaan. In deze branche een van de weinige positieve uitzonderingen die laten zien dat het negatieve imago van de handel in occasions niet altijd terecht is. Chapeau!

 • Maikel uit Meppel
  9,3
  Vriendelijke verkopers, zeer tevreden

 • Henri uit Oss
  10
  Henri Barten uit Oss ( Noord Brabant )
  31 December 2016

  Via de website kwam ik bij garagebedrijf Frans Wientjes terecht, ik was op zoek naar een Kia Sportage, nou daar heb ik tot nu toe geen spijt van, mooie auto op het eerste gezicht, ik heb eerst telefonisch contact gehad met Frans zelf, en dat klikte al meteen, afspraak gemaakt op oudjaarsdag, ze bleven langer open voor ons, omdat we toch nog 90 kilometer moesten rijden werd het al laat in de middag, maar zijn goed door het garagebedrijf ontvangen. daar aan gekomen bleek de Kia nog mooier te zijn als op de website, dus nieuwe klanten, het is raadzaam om daar altijd een kijkje te gaan nemen, mooi garagebedrijf, Kennis gemaakt met Frans, maar hij moest op oudejaarsdag wel naar huis ( dat is te begrijpen ) maar liet het verder over aan Dylan, en met Dylan zijn we er heel goed uit gekomen en op een leuke klantvriendelijke manier, al mijn opmerkingen werden moeiteloos af gehandeld, petje af, hiervoor.
  Ik heb echt wel vertrouwen in dit bedrijf, dus een echte aanrader voor meerdere klanten, ik heb zelfs al reclame gemaakt bij mij op het werk, en zijn al mensen die meteen de website hebben bezocht.
  Nogmaals prijs / kwaliteit perfect,

  Groetjes Henri en Anita Barten uit Oss

 • C.J. uit Hillegom
  10
  Wij zijn super tevreden over dit bedrijf, echt TOP!!. Wij zijn zeer klantvriendelijk geholpen en ons werd alle tijd gegeven, om onze beslissing van de aanschaf van een nieuwe auto wel overwogen te nemen. Ook de vrijheid met tijdsduur van de proefrit was erg fijn. Alle lof voor Dylan Klumper die het kopen van onze auto als een feestje heeft gemaakt, van ons een dikke 10!! Wij moesten van ver komen en de afspraak eerst te bellen voor wij van huis zouden vertrekken of de auto nog beschikbaar was voorkomt een teleurstelling en garantie dat je niet voor niets komt, na telefoontje wordt de auto namelijk gereserveerd tot aankomst na reële reistijd.Ik raad dit bedrijf zeker aan, zeer klantvriendelijk, betrouwbaar en je voelt je echt klant.

 • Marjo uit
  1
  Jammer dat ze de afspraken niet nakomen !! Onprofessioneel en onbeschoft. Bij eerste bezoek super aardig , daarna : onbeschoft en zijn ze niet zo aardig en vrolijk meer. Jammer !! Onbetrouwbaar !!

  Deze ervaring willen wij graag even kort toelichten: Meneer in kwestie is ruim een maand bezig geweest om te bepalen of dit de juiste auto kon zijn. Nou kan dit natuurlijk voorkomen echter kunnen wij een auto niet een maand vasthouden. Meneer heeft een bieding gedaan waar wij een akkoord op hebben gegeven om direct zaken te kunnen doen. Echter bleef de twijfel erg groot aan de kant van de klant en liet meneer er nog 7 dagen overheen gaan. Hierdoor hebben wij geen houvast en konden wij geen duidelijke afspraken maken. Begrijpelijk dat de teleurstelling groot is bij de klant. Daarom geven wij altijd aan van te voren te bellen om een duidelijke afspraak te maken voor een bezichtiging om dit soort teleurstellingen te voorkomen. Natuurlijk zien wij ook het liefst dat iedereen blij is. Twijfel die voortduurt kan een vervelende factor zijn en jammer dat wij dit met een negatieve recensie moeten afsluiten. Tenslotte hebben wij ook andere klanten te respecteren en daarbij ook onszelf.
 • Ludan uit Hengelo
  9
  Goede professionele hulp, klantvriendelijk en goed van vertrouwen. Plezierig zaken mee te doen en fijne hulp.
  Ook als er iets mis gaat geven ze thuis en proberen ze de beste oplossing aan te bieden.

 • Math uit Horn
  10
  Heel warm welkom gezellige mensen die ook nog eens weten waar ze het over hebben.
  Hier is de klant nog echt koning Super zo.

 • Dyon uit Apeldoorn
  8
  Bij binnenkomst een warm welkom van Wilko. Verstand van zaken, duidelijk verhaal en opzoek naar een win-win. Die was snel gemaakt. Goede service, perfect gedaan. Dank aan Wilko en Lubbertus!

 • Lotte uit Twello
  9,3
  Super garage! Behulpzaam en zeer attent personeel!

 • E. uit Bellingwolde
  8
  Onlangs een mooie gebruikte auto gekocht bij Autobedrijf Frans Wientjes in Deventer. Goede/positieve indruk van dit bedrijf. Vriendelijke behandeling en goede service.

 • Dhr./mevr. uit
  7,7
  Zeer betrokken verkoper, heel fijn contact, een goed gevoel van vertrouwen en een prima service. Het kopen van een auto is een feestje en ze zorgen van het begin tot het einde dat het ook zo is. Attent in de communicatie en advies.

 • Katharina uit Geleen
  10
  Super professioneel!

  We zijn 100% tevreden, zeer professioneel advies en alles is TIP-TOP!

  Bedankt!


 • Coen uit 's-Hertogenbosch
  8
  Mijn ervaring is prima. Duidelijke en professionele communicatie en deskundige medewerkers, geen "gedoe" en daarom voelt het meteen vertrouwd. Voor een volgende aanschaf kijk ik zeker weer bij de selectie die Frans aanbiedt!

 • Bas uit Huizen
  5
  Hele prettige ervaring met de verkoper gehad, voelde goed en vertrouwd. Alleen de aflevering van de auto voldeed niet, de auto zou worden nagekeken en een nieuwe apk en afleveringsservice. Na de proefrit aangegeven dat sensor linkervoorband branden, zou worden verholpen maar niet gebeurd. Verder was het lampje van onderhoud plegingen niet uit en bleek al meer dan een jaar geen onderhoud te hebben gehad. Zelf naar een garage geweest voor controle en beurt, bleek dat er nog maar 2 liter olie in zat, ik had dus wel de motor in de soep kunnen rijden. Volgens verkoper zaten er allweather banden onder, dat was alleen gedeeltelijk waar. Alleen achter zaten deze banden. Dus 2 nieuwe voorbanden besteld. Extra lak bescherming gedaan, auto zag er prachtig uit, blijkt dat de garantie vervalt wanneer de auto door de wasstraat gaat.. al met al prima auto maar de service nihil achteraf.

  Deze recensie heeft ons ontzettend in verlegenheid gebracht. Wij moeten bekennen, dat wij in deze nalatig zijn geweest, deze recensie is dan ook absoluut terecht. Het is goed om ook een kritische beoordeling eens te krijgen. Na het waarnemen van deze recensie hebben wij direct de klant benaderd en gelukkig hebben we het naar volle tevredenheid kunnen oplossen. Positief gezien kunnen wij zeggen dat we er van hebben geleerd en dat wij ten allen tijden scherp moeten blijven. Er op vertrouwende dat dit niet vaker meer voorkomt. -Team Frans Wientjes Auto's.
 • Wesley uit
  2,7
  Enorm slecht! Mij is een "altijd goed onderhouden" auto verkocht wat het tegenovergestelde blijkt te zijn. Na wat langer als 1 jaar rijden kamp ik met een motorische repartie van bijna €6.000,- die allen toe te kennen zijn aan jarenlang slecht onderhoud. Na een auto van 16.000 te hebben gekocht verwacht je dat het goed zit, niets is minder waar. Erg jammer en dit doet erg pijn in de financiën.

 • Bart uit
  9,7
  De service was uitstekend en ben tijdens het aankoopproces goed verder geholpen. Heb de auto nu al zo'n twee maanden en ben er heel erg tevreden mee - zou een volgende keer zeker opnieuw overwegen bij Frans Wientjes te kopen.

 • Dhr./mevr. uit
  8
  Voor het eerst in mijn leven een occasion BMW gekocht bij een niet BMW dealer. Hiervan beslist geen spijt. Kennis niveau m.b.t. de auto was prima, deed niet onder aan dat van de BMW dealer.

 • Luc uit Bergen op Zoom
  9,7
  Twee maanden geleden een Volvo C70 van 2001 gekocht voor een goede eerlijke prijs en in fantastische staat. Inmiddels 3.000 km mee gereden en volledig nagekeken door eigen garage. Auto is volledig in orde en geen gekke dingen tegengekomen. Enkel een koppeling sensor moeten vervangen die voor een kleine storing zorgde. De auto rijdt super. Ben er heel blij erg mee.
  We werden zeer aangenaam en persoonlijk behandeld. En er werd ruim de tijd genomen om ons te bedienen. Ook na sluitingstijd. Alle afspraken werden netjes en correct nagekomen. Als we weer een auto nodig hebben komen we zeker eerst eens kijken of er bij Frans Wientjes wat staat dat in ons straatje past...

 • Henk uit Nieuwleusen
  7
  ik ben zeer te verden over de verkoper van dit bedrijf

 • Maarten uit Oss
  8,3
  Zeer betrokken en gemotiveerde verkoper (Wilko). Afspraken worden nagekomen. Goede en eerlijke deal.

 • Mark uit Staphorst
  10
  Op 23-09 hieronder een recensie ingevuld met een gemiddeld cijfer van 6,7.
  In het verhaal staan een aantal punten waarin Frans Wientjes auto's in gebreken is gebleven bij het afleveren van de auto. Hieraan hield ik gemengde gevoelens aan dit bedrijf over.
  Na het plaatsen van de recensie is dit netjes opgepakt door Frans Wientjes auto's.
  De auto is opgehaald door één van de verkopers en alle punten zijn nu goed afgewerkt zoals het hoort.

  Nu kan ik tevreden zijn met de auto en het uiteindelijk geleverde werk

  Gelukkig dat dit bedrijf dit soort klachten/gevallen ook erg goed oppakt

  Frans Wientjes auto's bedankt !!!!!!

 • Patrick & Brenda uit
  10
  Prettige en ontspannen sfeer. Geholpen door verkoper Wilco, erg vriendelijke goser. Totaal niet opdringerig. Voor de proefrit mochten we de tijd nemen. Naar het vreemde geluid dat ik hoorde werd meteen nog even gekeken door de plaatselijke garage, waar later ook de APK werd gedaan. Tevens onze oude auto in kunnen ruilen.

  Mochten wij weer opzoek gaan naar een andere auto, dan kijken we zeker even bij Frans Wientjes Auto's.

 • Patrick & Brenda uit
  10
  Prettige en ontspannen sfeer. Geholpen door verkoper Wilco, erg vriendelijke goser. Totaal niet opdringerig. Voor de proefrit mochten we de tijd nemen. Naar het vreemde geluid dat ik hoorde werd meteen nog even gekeken door de plaatselijke garage, waar later ook de APK werd gedaan. Tevens onze oude auto in kunnen ruilen.

  Mochten wij weer opzoek gaan naar een andere auto, dan kijken we zeker even bij Frans Wientjes Auto's.

 • Herma uit Rhenen
  8,7
  We werden vriendelijk en gastvrij ontvangen. Kregen goede uitleg over de werkwijze van de garage. Werden gewezen op extra service zoals een verzekering en garantie mogelijkheden.

 • Marcel uit Zutphen
  10
  Wij zijn super tevreden hoe wij zijn behandeld. Je voelt je serieus genomen. Zeer klantvriendelijk. De verkoper Wilko verdient een pluim. Hij is een aanwinst van het bedrijf.

 • Mark uit Staphorst
  6,7
  In eerste instantie kwam het goed over, het is een net bedrijf met een mooie uitstraling. De nazorg is helaas een stuk minder gesteld. De aangekochte auto had een onderhouds beurt gekregen en de onderhoudsboekjes waren helaas niet ingevuld, er zou een nieuwe mattenset in komen bij de aflevering, dit is niet gebeurd en nu 3 weken na de aankoop heb ik die nog steeds niet, ook zou de auto gepoetst worden, of dit ook gebeurt is kon ik niet duidelijk zien. Wel is duidelijk te zien dat er allemaal poetsvegen over de hele auto zitten en als de zon erop schijnt valt het helemaal erg op. Dus zal ik de auto nog een x moeten laten polijsten om het weg te krijgen. Al met al dus gemengde gevoelens er aan over gehouden en zoals ik er nu in sta zeg ik : 1x maar nooit meer ....

 • A. uit Uddel
  9
  Spontaan, kundig en proffesioneel bedrijf

 • Jeffrey uit Twello
  8
  Goed en netjes geholpen

 • Bart uit Deventer
  9
  Erg prettige ervaring bij de aanschaf van een occasion. Rustige verkopers, eerlijk in het verstrekken van informatie over de voertuigen en absoluut geen druk opgelegd gekregen om snel te moeten beslissen. Inruil van oude auto tegen een mooie prijs maakt dat ik een tevreden klant ben.

 • Denny uit Groningen
  8,3
  Heel goed, wij zijn goed behandeld en waren daarover dik tevreden .

 • Max uit Den Haag
  9
  Pas een E39 BMW 520i gekocht. Werd geholpen door Dylan, een erg aardige en behulpzame jongen.
  Het enige probleempje was dat de slotbout voor de velgen miste, maar die is mij direct netjes toegestuurd. Top service dus!

 • Vera uit Bloemendaal
  8,3
  Prima bedrijf komen afspraken na. Servicegericht.

 • Carlo uit Deventer
  8
  Zeer vriendelijk personeel.

 • Dhr./mevr. uit
  9,3
  Zeeeer tevreden

 • Gerrit uit Marknesse
  8,3
  Fijne mensen open en transparant heb er een pracht van een Volvo gekocht die tot in de puntjes afgeleverd werd

 • Frank uit
  7
  In mei van dit jaar een 2e hands BMW gekocht bij Frans Wientjes Auto's. Ik ben er vriendelijk en prettig geholpen door verkoper Wilko; hij dacht mee en zocht naar oplossingen en mogelijkheden, beantwoordde telefoontjes en e-mailtjes snel en reageerde ook meteen toen ik op weg naar huis nog een vraag had over iets dat ik constateerde tijdens het rijden. Rustige en vriendelijke verkoper, prettig in het contact.
  Wat de auto betreft, geen verborgen gebreken. Het is altijd maar afwachten hoe een 2e hands auto uiteindelijk uitpakt, je moet er ook wat geluk mee hebben. De verkoper wist ook niet alles van de auto maar ging op zoek naar aanvullende informatie.
  Enfin, tevreden over de sfeer, rust en klantvriendelijkheid wat uiteindelijk belangrijk is bij waar je een auto koopt. Uiteindelijke tevredenheid over de aankoop wordt bepaald door hoe lang je nog tegen welke kosten met je occasion kunt rondrijden.

 • R. uit Deventer
  10
  Wat een fantastisch ontvangst en een relaxte afwikkeling bij het kopen van de auto. Hulde!! Een aanrader dit mooie bedrijf..

 • Jeffrey uit Deventer
  9
  Heb afgelopen maand een seat ibiza gehaald 2011! Een leuk begin auto. Ben goed geholpen. Service die ze aanbieden van begin aankoop tot heden is echt super! Nee echt super. Ik kan op bijna elke tijd terug komen met me auto als ik vragen had of ik moest wat hebben. Werd het geregeld. Mijn complimenten Frans Wientjes! En doe een extra bonus voor die jonge kerel die bij jullie werkt. Als het goed is ene Wilko! Een topper

  Ga zo door!

 • Marie uit
  9,7
  Heel hartelijk dank voor jullie echte professionele benadering met zoveel echte hollandse hartelijkheid.
  Dat dit bij jonge mensen anno 2016 nog bestaat.Perfecte deal wederzijds.

 • Ben uit Eerbeek
  10
  Lang gezocht naar een Ford Fusion automaat, autobedrijf Frans Wientjes in Deventer had er één.
  Precies wat we zochten, een mooie wagen, weinig kilometers, met de complete onderhoudshistorie én de juiste prijs.
  Ook het personeel verdiend een dikke pluim en in het bijzonder wil ik Wilko bedanken voor de zeer prettige afhandeling van de verkoop!
  Een prima bedrijf die deze hoge waardering zeker waard is.
  Ben en Marian Nijenhuis

 • Kim uit Apeldoorn
  10
  Een geweldig bedrijf! Goede service, vriendelijk personeel. Ik had problemen met de auto na aankoop, maar kon daar meteen terecht na een belletje en het probleem is verholpen. Super!

 • Jurgen uit Waalwijk
  9
  Zeer goede ervaring met Frans Wientjes Auto's.
  Fijne mensen, denken mee, leggen hun garantie pakket goed uit. zijn in mijn ogen eerlijk.

  Kort om enorm tevreden met Frans Wientjes Auto's

  MVG J Liebregt

 • Alfred uit Wierden
  10
  Super, wij werden zeer netjes behandeld
  Mochten de auto voor een proefrit meenemen naar Wierden om na te laten kijken en eventueel wel 3 dagen op proef hebben. Dat zie je toch nergens.
  Het kan gewoon niet beter. En nog bedankt voor de goede service.
  P.s. Mocht er in de toekomst weer een auto aangeschaft worden komen we eerst bij u langs.

 • Rutger uit Deventer
  8
  Zoals altijd bij dit bedrijf goed geholpen en een mooi aanbod van gebruikte auto's. Personeel erg vriendelijk en nooit opdringerig.
  Ik kom hier weer graag terug zodra ik toe ben aan iets nieuws!!

 • Fons uit Brielle
  9,3
  Super klant vriendelijk

 • Jeffrey uit Deventer
  9
  Heb afgelopen maand een seat ibiza gehaald 2011! Een leuk begin auto. Ben goed geholpen. Service die ze aanbieden van begin aankoop tot heden is echt super! Nee echt super. Ik kan op bijna elke tijd terug komen met me auto als ik vragen had of ik moest wat hebben. Werd het geregeld. Mijn complimenten Frans Wientjes! En doe een extra bonus voor die jonge kerel die bij jullie werkt. Als het goed is ene Wilko! Een topper

  Ga zo door!

 • M uit Warnsveld
  9
  Prettig geholpen door Dylan! Fijn dat je ook bij de koop van een klein en bijna bejaard autootje zoveel aandacht en service krijgt! 😉😀

 • Hendrikus uit Schijndel
  9
  Wij komen uit Schijndel, ruim 108 km van Deventer. Na een eerste telefonisch gesprek met een verkoper was er voldoende vertrouwen om in ieder geval eens te gaan kijken naar de aangeboden Ford Fusion. Mijn vrouw en ik werden vriendelijk ontvangen met koffie en Deventer koek. Toen de auto grondig bekeken, waar we van de kant van de verkoper Dylan Klumper alle medewerking kregen. Een aantal wensen van onze kant werden genoteerd en zouden opgelost worden, wat bij het afhalen van de auto ook perfect was gedaan. Kortom wij zijn prima geslaagd en reden blij met onze nieuwe aanwinst richting Schijndel.
  Mede door de eerlijke en zakelijke manier van handelen van de Hr. Dylan Klumper, verkoper bij Frans Wientjes Auto's BV, bewijst het maar eens dat wat je ver haalt best goed kan zijn.

 • René uit Heerlen
  10
  We zijn zeer tevreden, over de manier waarop wij geholpen zijn, door zowel Wilco als Lubertus.
  Vriendelijk, zonder druk, de mogelijkheid gekregen de auto in alle rust uit te proberen.
  We hebben al heel wat autobedrijven bezocht, echter dit nog niet zo ervaren.
  Top

 • Elma uit Dreumel
  9,3
  Alle lof voor het klantvriendelijke team van Frans Wientjes Auto's. Verkoper Dylan toonde zich tijdens mijn aankoopproces van de BMW 1 serie cabrio een vriendelijke, deskundige en klantgerichte verkoper. Complimenten ook voor de after sales service van Lubertus toen, korte tijd na de aflevering, kleine plekjes op beide portieren bijgewerkt dienden te worden. Zeker een adres waar ik met plezier weer terug zal keren!