055 - 30 34 222

Afleveringen

Zo trots als onze klanten zijn op hun nieuw aangeschafte voertuig, zo trots zijn wij op onze klanten. Hieronder diverse afleveringen. Staat u er al tussen?

Hendrik Breimer

Ik was op zoek naar een Witte Scirocco met een 2.0 TSI motor, kantel-dak en leren bekleding.

Deze uitvoering heb ik kunnen vinden bij Frans Wientjes te Apeldoorn.

Onder het genot van een koffie en een gebakje hebben we alles af kunnen ronden.

Bedankt!

Hendrik Breimer

Familie Verdonschot

Wat een heerlijke medewerker zijn het bij Frans Wientjes, niets is te veel en je wordt er warm ontvangen of het familie is zo vertrouwd voelt het.
De auto is nog beter dan wat ik er van had gedacht super gaaf en storingsvrij.
Ze denken en voelen met je mee en het alle geduld mooie afhandeling met een grote bos bloemen en achteraf nog een mooie foto.
Verbazend dat na een half jaar nog een contact wordt opgenomen om te vragen of we ook echt te vrede zijn. Kan me geen enkel garage bedenken die hier zoveel moeite voor doet.
Extra dank voor verkoper Wilko we komen zeker nog eens terug, wij zijn zéér benieuwd naar de nieuwe showroom. Gr M&M

Familie Muilerman

Op deze (splinter) nieuwe locatie een mooie occasion gekocht; een Ford C-max. Wij waren al een tijdje aan het zoeken maar.. deze is het geworden! Misschien mede door de vriendelijkheid en transparantie van de medewerkers. We wensen Wientjes en team succes in de toekomst!

Familie Stroop

Bij binnenkomst een warm welkom van Wilko. Verstand van zaken, duidelijk verhaal en opzoek naar een win-win. Die was snel gemaakt. Goede service, perfect gedaan. Dank aan Wilko en Lubbertus!

Wesley

Vandaag mijn auto opgehaald en ben echt tevreden over de service. Hier kunnen de meeste auto bedrijven wel wat van leren netjes geholpen kom zeker weer langs als ik weer naar een auto ga kijken. Was het ritje uit Zoetermeer zeker waard!

Diana

Wat ik belangrijk vind als klant? Dat een bedrijf de tijd neemt voor mij, want een auto koop ik niet iedere dag en is daarbij een flinke investering. Ik ben bijzonder vriendelijk geholpen door Wilko. Hij nam de tijd, reed mee met de proefrit en had een ontspannen en persoonlijke houding. Natuurlijk kwam ik voor die mooie auto, maar de manier waarop ik ben geholpen is net het zetje geweest om tot aankoop over te gaan.

Marcel en Debbie

Prima bedrijf om zaken mee te doen. Goede auto gekocht, duidelijke afspraken, enthousiaste mensen die hun vak verstaan. In deze branche een van de weinige positieve uitzonderingen die laten zien dat het negatieve imago van de handel in occasions niet altijd terecht is. Chapeau!

Familie Leakat

Zeer klantvriendelijk, goed ontvangen, leuke gesprekken gehad goede deal met Wilko afgesloten. Thuis nog een bos bloemen gehad een mooie foto met familie en onze oude en nieuwe auto erop. Echt een aanrader. Over een paar jaar zien jullie ons weer terug voor een nieuwe auto. Bedankt voor alles WILKO van Werven en collega’s.

Ford Kuga

013Onlangs hebben wij een gebruikte auto bij u gekocht. Van het begin af aan hadden wij een goed gevoel bij uw garage. Wij zijn dan ook prima geholpen. Mocht er in de loop van de jaren weer een andere auto gekocht worden zullen we zeker bij u terug komen!

Ford Mustang

04Klantvriendelijk, betrokken en persoonlijk bedrijf. Met name de enthousiaste jonge verkoper Dylan Klumper. Prettig zaken doen en bij aflevering leuke verrassingen. Kortom: een aanrader!