055 - 30 34 222

Reviews

Wij zijn blij met onze klanten, zij zijn blij met ons! Hieronder ziet u wat ze over ons schrijven op beoordelingswebsite KlantenVertellen.nl.

 • Hessel uit Apeldoorn
  9
  netjes geholpen,nemen de tijd voor uitleg over de werking van alle snufjes in de nieuw gekochte auto. Goede deal gemaakt.
 • André uit Renkum
  8,3
  We waren op zoek naar een goede Volvo XC70 als opvolger van de V70 die inmiddels 15 jaar oud was en ruim vier ton op de teller. We zochten een auto waarvan de historie duidelijk was en het onderhoud aantoonbaar. We zijn bij dit bedrijf goed geholpen en heel prettig begeleid en zijn trots dat we hier een geweldige auto hebben gekocht.
 • Patrick uit Warnsveld
  8
  Het is een zeer vriendelijke klantgericht autobedrijf goede service
 • Monique uit Apeldoorn
  9,3
  Tja, wat doe je als de vorige auto zo goed is bevallen? Uiteraard ga je dan terug. Wederom een warm onthaal en deskundige hulp. Blij met weer een voltreffer!
 • Monique uit Apeldoorn
  9,3
  Ik ben hier voor het eerst geweest, en heb dit als zeer prettig ervaren. Dit bedrijf denkt met de mensen mee en zoekt naar oplossingen wanneer dat nodig mocht zijn.Het personeel is zakelijk en maar ook heel menselijk ingesteld.
  Erg vriendelijk bedrijf, en het belangrijkste is dat dit een bedrijf is die heel veel vertrouwen uitstraalt, en dat blijkt ook helemaal te kloppen!
 • Jan en Jannie uit Dalfsen
  8,3
  Op deze (splinter)nieuwe locatie een mooie occasion gekocht; een Ford C-max. We waren al een tijdje aan het zoeken, maar.. deze is het geworden! Misschien mede door de vriendelijkheid en transparantie van de medewerkers. We wensen Wientjes en team succes in de toekomst.
 • Math uit Horn
  9
  Wat een heerlijke medewerker zijn het bij Frans wieltjes niets is te veel en je wordt er warm ontvangen of het familie is zo vertrouwd voelt het.
  De auto is nog beter dan wat ik er van had gedacht super gaaf en storingsvrij.
  Ze denken en voelen met je mee en het alle geduld mooie afhandeling met een grote bos bloemen en achteraf nog een mooie foto's.
  Verbazend dat na een half jaar nog een contact wordt opgenomen om te vragen of we ook echt te vrede zijn. Kan me geen enkel garage bedenken die hier zoveel moeite voor doet.
  Extra dank voor verkoper Wilko we komen zeker nog eens terug,wij zijn zéér benieuwd naar de nieuwe showroom. Gr M&M
 • Dhr./mevr. uit
  1
  Audi A5 cabrio gekocht, de koppeling is kapot gegaan na 549 km. De schade is € 1550,- en ik heb geen enkele tegemoetkoming ontvangen. Schandalig om een auto van € 18000,- zo af te leveren en bij problemen niet thuis geven. Zo hoor je niet met klanten om te gaan.
 • Wout uit Woutbeelen@gmail.com
  10
  Na een eerste prettige kennismaking en een spontaan aangeboden proefrit was het wel duidelijk ,dit is een autobedrijf die doet wat ze zeggen!
  Alles klopt ,de aflevering was alsof je een Rolls Royce kwam afhalen echt heel leuk vandaag nog een leuke kaart gehad met foto van de aflevering ,nog nooit meegemaakt 👍
 • Dhr./mevr. uit
  7,7
  prima