055 - 30 34 222

Reviews

Wij zijn blij met onze klanten, zij zijn blij met ons! Hieronder ziet u wat ze over ons schrijven op beoordelingswebsite KlantenVertellen.nl.

 • Monique uit Apeldoorn
  9,3
  Ik ben hier voor het eerst geweest, en heb dit als zeer prettig ervaren. Dit bedrijf denkt met de mensen mee en zoekt naar oplossingen wanneer dat nodig mocht zijn.Het personeel is zakelijk en maar ook heel menselijk ingesteld.
  Erg vriendelijk bedrijf, en het belangrijkste is dat dit een bedrijf is die heel veel vertrouwen uitstraalt, en dat blijkt ook helemaal te kloppen!
 • Jan en Jannie uit Dalfsen
  8,3
  Op deze (splinter)nieuwe locatie een mooie occasion gekocht; een Ford C-max. We waren al een tijdje aan het zoeken, maar.. deze is het geworden! Misschien mede door de vriendelijkheid en transparantie van de medewerkers. We wensen Wientjes en team succes in de toekomst.
 • Math uit Horn
  9
  Wat een heerlijke medewerker zijn het bij Frans wieltjes niets is te veel en je wordt er warm ontvangen of het familie is zo vertrouwd voelt het.
  De auto is nog beter dan wat ik er van had gedacht super gaaf en storingsvrij.
  Ze denken en voelen met je mee en het alle geduld mooie afhandeling met een grote bos bloemen en achteraf nog een mooie foto's.
  Verbazend dat na een half jaar nog een contact wordt opgenomen om te vragen of we ook echt te vrede zijn. Kan me geen enkel garage bedenken die hier zoveel moeite voor doet.
  Extra dank voor verkoper Wilko we komen zeker nog eens terug,wij zijn zéér benieuwd naar de nieuwe showroom. Gr M&M
 • Dhr./mevr. uit
  1
  Audi A5 cabrio gekocht, de koppeling is kapot gegaan na 549 km. De schade is € 1550,- en ik heb geen enkele tegemoetkoming ontvangen. Schandalig om een auto van € 18000,- zo af te leveren en bij problemen niet thuis geven. Zo hoor je niet met klanten om te gaan.
 • Wout uit Woutbeelen@gmail.com
  10
  Na een eerste prettige kennismaking en een spontaan aangeboden proefrit was het wel duidelijk ,dit is een autobedrijf die doet wat ze zeggen!
  Alles klopt ,de aflevering was alsof je een Rolls Royce kwam afhalen echt heel leuk vandaag nog een leuke kaart gehad met foto van de aflevering ,nog nooit meegemaakt 👍
 • Dhr./mevr. uit
  7,7
  prima
 • Youssef uit Arnhem
  8
  Een fijne bejegening, goede service, denken goed mee. Fijn gevoel om hier een auto te kopen.
 • wesley uit zoetermeer
  7,7
  Vandaag mijn auto opgehaald en ben echt tevreden over de service. Hier kunnen de meeste auto bedrijven wel wat van leren netjes geholpen kom zeker weer langs als ik weer naar een auto ga kijken. Was het ritje uit Zoetermeer zeker waard.
 • Pieter uit
  9,7
  Op internet vonden wij een A3 Sportback met een mooie lage kilometerstand.. van te voren gebeld en vriendelijk te woord gestaan, verkoper vertelde waar die in onderhoud was geweest en dat hij aantoonbaar 1 eigenaar heeft gehad. Advertentie was een "meeneemprijs" wat inhoud dat je geen garantie krijgt, maar aangezien we toch niet om de hoek wonen en de bekende historie hadden wij een goed gevoel erbij, dus 1,5 uur in de auto. Aangekomen werden we zeer welkom ontvangen, de auto stond buiten klaar en we mochten de auto uitgebreid proberen... onderhandeling verliep vlot en soepel, erg prettig ervaren. Transparant en zonder gedoe.
  Bij aflevering mooie bos bloemen en krasje waar we het niet eens over gehad hadden, hadden ze weg gepolijst... hoeft niet, toch gedaan! Dikke pluim voor Frans Wientjes en zijn team! In de toekomst zouden we hier graag weer komen.
 • Diana uit Wehl
  8
  Wat ik belangrijk vind als klant? Dat een bedrijf de tijd neemt voor mij, want een auto koop ik niet iedere dag en is daarbij een flinke investering. Ik ben bijzonder vriendelijk geholpen door Wilko. Hij nam de tijd, reed mee met de proefrit en had een ontspannen en persoonlijke houding. Natuurlijk kwam ik voor die mooie auto, maar de manier waarop ik ben geholpen is net het zetje geweest om tot aankoop over te gaan.